Långkok


Inbunden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Förväntas skickas under v.{{selectedProduct.ReleaseWeek}}

({{selectedProduct.NumberOfVotes}})
Spara i önskelistan

Få tid över med ett långkok!

Tänk vad praktiskt … medan grytan, steken eller lådan sköter sig själv på spisen eller i ugnen får du tid över!

Boeuf bourguignon med skogssvamp, skånsk kalops, svensk oxstek, texas chili, långsjuden oxbringa med chili, vitlök och ingefära, siciliansk lammstek eller klassisk oxsvanssoppa kräver ganska liten arbetsinsats.

I denna lågprisutgåva hittar du många härliga långkok till vinterns middagar! Värmande soppor, stekar med knaprig yta och långsamma lådor.

 

Produktinfo

Jens Linder

Jens Linder är kock och journalist, bland annat i Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards. År 2006 tilldelades han Tore Wretman-medaljen av Svenska Kockars Förening för "berömvärda insatser och engagemang för svensk matkultur".

Få tid över med ett långkok!

Tänk vad praktiskt … medan grytan, steken eller lådan sköter sig själv på spisen eller i ugnen får du tid över!

Boeuf bourguignon med skogssvamp, skånsk kalops, svensk oxstek, texas chili, långsjuden oxbringa med chili, vitlök och ingefära, siciliansk lammstek eller klassisk oxsvanssoppa kräver ganska liten arbetsinsats.

I denna lågprisutgåva hittar du många härliga långkok till vinterns middagar! Värmande soppor, stekar med knaprig yta och långsamma lådor.

 

Produktinfo
Om Jens Linder